ТЕХНОЛОГІЯ ПРОВЕДЕННЯ МОНІТОРИНГУ НАВЧАЛЬНИХ ДОСЯГНЕНЬ СТАРШОКЛАСНИКІВ (ТЕОРЕТИЧНИЙ АСПЕКТ) - О. В. Штельмах (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2011)
Дана стаття розглядає аспекти підготовки та технології проведення маніть рингу навчальних досягнень старшокласників як наукового феномену.