Àlbums il·lustrats a la classe de ciències. Criteris per a la selecció - Neus Ferran; Gemma Levrero; Conxita Márquez (Universitat Autònoma de Barcelona, 2014)
Aquest article ofereix uns criteris per a la selecció d'àlbums il·lustrats per a utilitzar-los a les classes de ciències de primària, amb l'objectiu que aquests puguin ser un recurs didàctic que afavoreixi l'aprenentatge de les ciències i la compressió lectora en aquesta etapa educativa. Els criteris s'agrupen en l'acrònim CONTE. L'aplicació dels criteris ha permès obtenir un recull de 30 àlbums il·lustrats.