Стандартизація професійної підготовки вчителів іноземної мови в країнах Європи - О. Є. Мархева (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2012)
Мархева О. Є. Стандартизація професійної підготовки вчителів іноземної мови в країнах Європи. У статті узагальнено досвід стандартизації професійної підготовки вчителів іноземної мови у вищих навчальних закладах Німеччини, Швейцарії та Австрії в умовах Болонського процесу. Досліджуються теоретичні засади організації системи професійної підготовки вчителів іноземної мови, навчальні плани провідних вищих навчальних закладів цих країн.