Logika systemu i szukanie nieobecności. Wprowadzenie do specjalnego tomu "Ars Educandi" - Tomasz Szkudlarek; Piotr Stańczyk (Wydawnictwo Uniwersytetu Gdańskiego, 2021)
Wstęp do Ars Educandi nr 18 / 2021