Reaccions d'acoblament creuat: eines simples per a la construcció de molècules complexes - Feliu Maseras; Joan Aliberas i Maymí (Universitat Autònoma de Barcelona, 2011)
El premi Nobel de química de l'any 2010 ha reconegut el treball de tres químics que durant els anys 70 i 80 van obrir el camí a la realització de certes síntesis orgàniques que ara resulten fonamentals per a l'elaboració de substàncies d'interès en medicina, microelectrònica...