Фізичний розвиток дітей у притулку для неповнолітніх - Світлана Грициляк (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
Стаття містить аналіз науково-методичної літератури з питань фізичного розвитку дітей у притулку, також відомості про результати, отримані в процесі проведення антропометрії, вимірювання довжини й маси тіла, окружності грудної клітки, індексу пропорційності (ІП).