Адаптаційні перебудови насосної функції серця у боксерів високої кваліфікації різних вагових категорій - Алла Ященко; Олена Майданюк; Лариса Колодяжна (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2017)
У статті висвітлено питання адаптаційної перебудови насосної функції серця у боксерів високої кваліфікації різних вагових категорій.