Компетентнісний підхід у проектуванні мети навчання іноземних мов - О. В. Катеруша (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2013)
Катеруша О. В. Компетентнісний підхід у проектуванні мети навчання іноземних мов. У статті розкрито шляхи формування комунікативних знань, умінь, навичок і способів комунікативної поведінки, які є метою тактичного й оперативного рівнів компетентнісного підходу.