Evaluarea calității vieții la pacientele cu cancer de glandă mamara supuse tratamentului complex. - Virgiliu Urechi (Academy of Sciences of Moldova, 2018)
Au fost studiate şi prezentate metodele de evaluare a calității vieţii (CV) la pacientele cu cancer de glanda mamara supuse tratamentului complex, după diferite tipuri de intervenții chirurgicale, ce se efectuează utilizând diferite chestionare generale cu adăugarea modulului specific.