Teória a prax pedagogiky voľného času - M. Kouteková (Czech Pedagogical Society, 2006)
Príspevok sa zaoberá ponímaním pedagogiky voľného času v systéme vysokoškolského vzdelávania, jej významom a potrebou v praktickej realizácii.