НЕЙРОДЕГЕНЕРАТИВНЕ ЗАХВОРЮВАННЯ У НОВОНАРОДЖЕНОГО НЕЗ'ЯСОВАНОГО ГЕНЕЗУ (КЛІНІЧНИЙ ВИПАДОК) - O. Kostiuk; V. Tyshkevych; O. Baranovska; N. Nikonova; S. Staren'ka; A. Trokhymenko (Bukovynian State Medical University, 2017)
В статті наведено рідкісний випадок важкого для діагностики нейроденеративного захорювання у новонародженої дитини. Проведено диференційну діагностику з хворобою Галлервордена-Шпатца та синдромом хореї-акантоцитоза, проте остаточний діагноз поки що не встановлено.