Формування мовленнєвої культури майбутніх учителів філологічних спеціальностей як науково-педагогічна проблема - Дмитро Володимирович Левчук (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2015)
Левчук Д. В. Формування мовленнєвої культури майбутніх учителів філологічних спеціальностей як науково-педагогічна проблема. У статті розглядається проблема формування мовленнєвої культури майбутніх учителів філологічних спеціальностей, з'ясовується сутність поняття «культура мовлення». Звертається увага на основні функції педагогічного мовлення та проблеми студентів, з якими вони стикаються у процесі мовлення.