РОЗВИТОК ТВОРЧОСТІ МАЙБУТНЬОГО ПЕДАГОГА В ПРОЦЕСІ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ - Galina Boryn (Vasyl Stefanyk Precarpathian National University, 2017)
В статті проаналізовано педагогічні умови розвитку творчого потенціалу особистості майбутніх вихователів дошкільних навчальних закладів в процесі підготовки студентів до керівництва художньою працею дітей дошкільного віку. Ключові слова: професійна підготовка, діти дошкільного віку, творчий потенціал особистості, художня праця.