Здоров'я та фізичний розвиток студентської молоді - Володимир Сергієнко (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
У статті подано методику й результати дослідження рівня здоров'я та фізичного розвитку студент- ської молоді 17-20 років.