Стандартизація іншомовної підготовки в контексті інтеграції до загальноєвропейського освітнього простору - Віта Гаманюк; Світлана Амеліна (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2014)
Гаманюк В. А., Амеліна С. М. Стандартизація іншомовної підготовки в контексті інтеграції до загальноєвропейського освітнього простору. У статті досліджується питання впровадження європейських освітніх стандартів в галузі іншомовного навчання у системі вищої немовної освіти в Україні. Аналізуються рамкові програми з англійської та німецької мов для професійного спілкування з огляду на соціокультурний компонент та орієнтацію на автономне навчання.