اولویت بندی و تعیین رابطه بین روحیات کارآفرینانه کارشناسان فدراسیون های ورزشی - حسن نقی زاده; فرشته کتبی; محمد کشتی دار (Sport Sciences Research Institute, 2015)
هدف از این پژوهش، اولویت‌بندی و تعیین رابطۀ بین روحیات کارآفرینانۀ کارشناسان فدراسیون‌های ورزشی است. روش پژوهش، توصیفی ـ همبستگی بوده که به شکل میدانی انجام گرفته است. جامعۀ آماری پژوهش شامل کارشناسان مرد و زن فدراسیون‌های ورزشی در سال 1390 بود. نتایج نشان داد که کارشناسان فدراسیون‌های ورزشی دارای روحیات کارآفرینانه در متغیرهای کانون کنترل، نیاز به موفقیت، عمل‌گرایی، سلاست فکری، رویاپردازی، تحمل ابهام وکارآفرینی هستند. همچنین، اولویتبندی روحیات کارآفرینانۀ کارشناسان به‌ترتیب شامل: کانون کنترل درونی، چالش‌طلبی، سلاست فکری، عمل‌گرایی، نیاز به موفقیت، تحمل ابهام، ریسک‌پذیری و در‌نهایت، رویاپردازی است. ارتباط مثبت معنادار بین تمام متغیرها به‌جز کانون کنترل و چالش‌طلبی با تحمل ابهام و رویاپردازی مشاهده شد؛ بنابراین، حمایت از ایده‌های خلاق کارشناسان توسط مسئولین و مدیران سازمان‌ها تأثیر به‌سزایی در ارتقای روحیات کارآفرینی آن‌ها خواهد داشت.