Дезадаптаційні прояви у студентів педагогічних вузів та шляхи їх подолання - Лариса Зданевич (Khmelnytskyi Humanitarian-Pedagogical Academy, 2012)
Автор розкриває теоретичні підходи з даної проблеми, інтерпретує погляди інших дослідників. Знайомить з особливостями студентської дезадаптації в процесі навчання. Пропонує результати власного експериментального дослідження, які підтверджують актуальність та практичну необхідність дослідження окремих питань.