ОСОБЛИВОСТІ НЕПЕРЕРВНОЇ ОСВІТИ ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ТА МОЛОДШОГО ШКІЛЬНОГО ВІКУ - Nataliia Boiko (Vasyl Stefanyk Precarpathian National University, 2017)
У статті проаналізовано особливості неперервної освіти дітей дошкільного та молодшого шкільного віку. Розглянуто дотичні до них погляди вчених і особливості наступності між дошкільним і шкільним дитинством. Ключові слова: неперервність, дошкільний вік, наступність, педагог, компетентність, початкова школа.