Застосування інформаційно-комунікаційних технологій у фундаментальній підготовці майбутніх спеціалістів у технічних ВНЗ України - Наталія Михайлівна Кіяновська (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2013)
Кіяновська Н. М. Застосування інформаційно-комунікаційних технологій у фундаментальній підготовці майбутніх спеціалістів у технічних ВНЗ України. У статті розглянуто особливості організації навчання вищої математики студентів інженерних спеціальностей технічних ВНЗ із використанням інформаційно-комунікаційних технологій. Визначено основні чинники, які необхідно враховувати для успішного розроблення й розвитку навчання вищої математики із застосуванням інформаційно-комунікаційних технологій; з'ясовано переваги та недоліки в організації такого навчання.