STILURI COGNITIVE ŞI ANXIETATEA - USM ADMIN (Moldova State University, 2015)
În articol sunt supuse analizei diferite abordări cu privire la stilurile cognitive şi la stilurile de învăţare, accentul fiind pus pe stilul convergent şi stilul divergent, pe stilul activ şi stilul reflexiv. Totodată, este analizată interconexiunea dintre anxietate şi stilurile cognitive. Cuvinte-cheie: stiluri cognitive, stiluri de învăţare, anxietate, stil convergent, stil divergent, stil activ, stil reflexiv, stil teoretic, stil pragmatic, control cognitiv.