ИНТЕРДИСЦИПЛИНАРНО НАУЧНО УТЕМЕЉЕЊЕ И ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА ВАЛОРИЗАЦИЈА ИНДИВИДУАЛНО ПЛАНИРАНЕ НАСТАВЕ - Миле Илић (Pedagogical society of the Republic of Srpska, 2023)
Приказ књиге: Јерковић, Љ. (2023). Индивидуално планирана настава, Филозофски факултет Универзитета у Бањој Луци