Нормативне забезпечення фізичного виховання студентів вищих навчальних закладів України в 70-80-х роках ХХ століття - Володимир Файдевич; Сергій Козіброцький (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
У статті проаналізовано зміст та структуру нормативного забезпечення фізичного виховання студентів вищих навчальних закладів України в 70-80-х роках ХХ століття.