ВЛИЯНИЕ ЭМОЦИОНАЛЬНОЙ РЕГУЛЯЦИИ ВОСПИТАТЕЛЯ НА ТРУДОВУЮ ДЕЯТЕЛЬНОСТЬ - USM ADMIN (Moldova State University, 2008)
Problema reglării emoţionale obţine calitate în cadrul organizării şi realizării psihodiagnosticului profesional al edu- catorilor pentru activitate în condiţiile reale ale familiei. Competenţa de reglare emoţională, capacitatea de a conduce starea personală - sunt unele din calităţile profesionale ale educatorilor. Cu toate acestea, printre educatori, se observă o pregătire profesional-pedagogică insuficientă cu privire la compor- tamentul în situaţii emoţiogene.