Формування знань у галузі фізичної культури як основного компонента загальнолюдської культури студентів ВНЗ - Вадим Мужичок (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2017)
У статті розкриваються комплексні завдання щодо формування знань у галузі фізичної культури як основного компонента загальнолюдської культури студентів ВНЗ.