Etnoastronomia, etnoclimatologia i les festes "dels quaranta dies" - Daniel Climent Giner (Universitat Autònoma de Barcelona, 2014)
En aquest article discutim breument el rerefons i les explicacions astronòmiques i climàti-ques que han portat històricament al desenvolupament d'algunes de les festivitats, i seguidament analitzem algunes de les característiques etnobotàniques d'algunes d'aquestes festes al migjorn del País Valencià.