Editorial comments/ Redaksionele Kommentaar - Marie Poggenpoel (AOSIS, 2002)
In this edition of Health SA Gesondheid all the articles focus on research conducted on vulnerable populations in our South African Society. Opsomming In hierdie uitgawe van Health SA Gesondheid fokus al die artikels op navorsing wat uitgevoer is met kwesbare bevolkings in ons Suid-Afrikaanse samelewing. *Please note: This is a reduced version of the abstract. Please refer to PDF for full text.