Sprawozdanie z działalności Wyższego Seminarium Duchownego Towarzystwa Salezjańskiego w Lądzie nad Wartą w roku akademickim 2019/2020 - Dariusz Dynak-Michalski (The Francis de Sales Scientific Society (TNFS.PL), 2021)
-