Роль соціальної педагогіки у формуванні професійної особистості у процесі магістерського навчання - Ірина Іванівна Доброскок (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2013)
Доброскок І. І. Роль соціальної педагогіки у формуванні професійної особистості у процесі магістерського навчання У статті розкрито роль соціальної педагогіки у формуванні професійної особистості у процесі магістерського навчання. Обґрунтовано позицію про те, що розвиток соціальної педагогіки сприятиме розвитку соціального педагога як професійної особистості у процесі здійснення соціально-педагогічної діяльності, що надасть можливість досягнути відповідного рівня у підготовці магістрантів вищих навчальних закладів освіти.