ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПІДХІД ДО ГАРМОНІЙНОГО РОЗВИТКУ ОСОБИСТОСТІ УЧНЯ В НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНОМУ ПРОЦЕСІ - РУШІЙНА СИЛА ЗРОСТАННЯ ТВОРЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ ВЧИТЕЛЯ - Yu.V. Reva (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2022)
Розкрито ефективні технологічні прийоми і підходи до гармонійного розвитку особистості учня в навчально-виховному процесі, що є надійною основою педагогічної майстерності вчителя та джерелом позитивного впливу психічної енергетики на вихованця. Обґрунтовано, що гармонійний розвиток особистості учня пов'язаний з навчанням, вихованням і освітою. Зазначено, що гуманізація розвитку особистості учня пов'язана з гармонізацією освітніх систем на концептуальному, когнітивному, духовному, технологічному та методичному рівнях.