Сучасні уявлення про сутність і структуру діяльності тренера - Микола Данилко; Василь Толкач (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
У статті висвітлюються сучасні уявлення про сутність і структуру діяльності тренера та особливостей спорту, таких як наявність змагальної діяльності та специфічної підготовки до неї.