Порушення емоційної сфери як чинник деструктивної конфліктності юнацтва - О. А. Чала (Borys Grinchenko Kyiv Metropolitan University, 2013)
У роботі проаналізовано механізми впливу емоційної сфери юнацтва на формування деструктивної конфліктності. З'ясовано, що порушення емоційної регуляції стають дієвими чинниками виникнення та закріплення деструктивної конфліктності особистості юнацького віку.