Фітнес як засіб оздоровлення жінок другого зрілого віку - Венера Крендєлєва (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2017)
Експериментальний курс занять з фітнесу сприяє підвищенню рівня фізичної витривалості та тренованості. Використання всіх засобів і принципів оздоровлювального фітнесу в комплексі дають змогу досягти найкращих результатів, незважаючи на вікові особливості. Правильно підібрана методика, індивідуальний підхід на заняттях сприяють поліпшенню фізичних і функціональних показників, а також можуть бути дієвим методом у боротьбі зі старінням організму.