Національні рухливі ігри у фізичному вихованні дітей дошкільного віку - Анатолій Вольчинський; Петро Потапюк; Теодор Мельник (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2017)
У статті науково обґрунтовано роль українських народних рухливих ігор у системі фізичного виховання дітей 5−6 років та визначено особливості методики їх проведення.