Un motor dins d'una ampolla de refresc - Josep Ametlla (Universitat Autònoma de Barcelona, 2006)
Amb materials senzills es tracta de construir un motor de corrent continu dins d'una ampo-lla transparent que servirà de carcassa. Això permet visualitzar el funcionament de l'apa-rell i comprendre el funcionament de les seves parts principals (rotor, col·lector, etc.)