پارادایم توسعة بهبود فرهنگ ورزش در خانه در زمان شیوع ویروس کرونا - بهمن طیبی; فریده اسدی; حمید جنانی (Sport Sciences Research Institute, 2020)
این پژوهش با هدف تدوین پارادایم توسعة بهبود فرهنگ ورزش در خانه در زمان شیوع ویروس کرونا انجام شد. روش پژوهش کیفی بود. در این پژوهش با بهره گیری از روش نمونه گیری هدفمند وتکنیک اشباع نظری، 14 نفر برای شناسایی مدل توسعة بهبود فرهنگ ورزش در خانه در زمان شیوع ویروس کرونا انتخاب شدند و با آنها مصاحبه شد. برای شناسایی عوامل مدل توسعة بهبود فرهنگ ورزش در خانه در زمان شیوع ویروس کرونا ازمصاحبة نیمه ساختارمند) با گروه های کانونی( و مطالعة اسناد استفاده شد. برای تأمین روایی و پایایی مطالعه از روش ارزیابی لینوکلن و گوبا (2013) استفاده شد. مدل پارادایمی این پژوهش براساس الگوی پارادایمی استراوس و کوربین (1997) طراحی شد. در این مدل، شرایط علّی، عوامل فردی، جذابیت ورزش خانگی و افرایش آگاهی فرایند توسعة بهبود فرهنگ ورزش در خانه در زمان شیوع ویروس کرونا نشان داده می‌شود. همچنین شرایط زمینه‌ای، عوامل رقابت، انگیزة آمادگی جسمانی، و هیجان و احساس برای داشتن رویکرد بهبود فرهنگ ورزش در خانه در زمان شیوع ویروس کرونا هستند؛ شرایطی که برای موفقیت بهتر در اجرای این فرایند باید بیشتر مدنظر قرارگیرند.