Критерії та показники ефективності процесу управління практичною підготовкою студентів у вищому педагогічному навчальному закладі - Анна Кащук (Khmelnytskyi Humanitarian-Pedagogical Academy, 2012)
У статті розглянуто питання оцінки ефективності процесу управління практичною підготовкою майбутніх учителів початкових класів шляхом визначення основних її критеріїв та показників.