Можливості впливу телевізійних ЗМІ на формування толерантності студентів вищих навчальних закладів - Svitlana Yakimenko (Khmelnytskyi Humanitarian-Pedagogical Academy, 2013)
У статті автором проаналізовано соціально-педагогічні можливості впливу засобів масової інформації на формування толерантності та світоглядних позицій студентів вищих навчальних закладів. Автор розглядає засоби масової інформації як один із чинників соціалізації молоді. В роботі проаналізовані як позитивні, так і негативні можливості телебачення. Автор досліджує можливості долучення телебачення до виховання та освіти, формування світогляду студентів вищих навчальних закладів.