CĂI EFICIENTE ÎN ATINGEREA SUCCESULUI PERSONAL ŞI PROFESIONAL PRIN AUTOCUNOAŞTERE - USM ADMIN (Moldova State University, 2014)
Acesta este un training de formare, binevenit pentru orice cadru didactic şi managerial, îndeosebi pentru tinerii spe- cialişti, care vor fi motivaţi să-şi dezvolte competenţe şi trăsături de personalitate ce le vor permite să obţină performanţe veritabile atât în domeniul personal, cât şi în cel public. Programul de formare validează adevăruri durabile şi constituie un demers eficient în echiparea cu principii care asigură, inclusiv, formarea competenţei de interrelaţionare - premisă în atingerea succesului profesional. Participanţii vor asimila o doză importantă de înţelepciune, înţelegere umană şi experi- enţă practică. Ei vor deprinde tehnici specifice de autocunoaştere şi autoapreciere adecvată, precum şi deprinderi de tra- sare a expectanţelor realiste în vederea asigurării eficienţei personale, interpersonale şi a succesului profesional. Trai- ningul cuprinde 15 şedinţe de formare a câte 120 de minute fiecare, în care sunt vizate deprinderi ce conduc la formarea şi dezvoltarea semnificaţiei unice. Cuvinte-cheie: autoapreciere, expectanţe, autocunoaştere, dependenţă, independenţă, interdependenţă, succes per- sonal, succes profesional, eficienţă.