РОЗРОБКА НАВЧАЛЬНОГО ЗАНЯТТЯ З ТЕМИ «RIGHT & WRONG» З ДИСЦИПЛІНИ «ЗАГАЛЬНИЙ КУРС ЗАХІДНОЄВРОПЕЙСЬКОЇ МОВИ» ДЛЯ СТУДЕНТІВ II КУРСУ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «СХІДНА ФІЛОЛОГІЯ» - Tetiana Kolodko (Taras Shevchenko National University of Kyiv, 2023)
У публікації представлено методичний сценарій практичного заняття з курсу англійської мови як другої іноземної для студентів другого курсу спеціальності «Східні мови» на основі студентоорієнтованого підходу. Метою заняття є збільшення запасу тематичної лексики,та мовні навички, пов'язані з поняттям часу. Заняття спрямоване на розвиток у студентів навичок аргументації та оціночних суджень. На занятті передбачено 8 етапів: формулювання мети заняття, актуалізація і повторення вивченого, вивчення тематичного лексичного матеріалу, робота з текстом, аудіювання, перегляд відео і дискусія, письмові завдання, аудіювання, підведення підсумків.