Профілактика голосу у вчителів фізичного виховання - Едвард Вільчковський; Анастасія Вільчковська; Володимир Пасічник (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
У статті розглядаються питання профілактики захворювань голосового апарату у вчителів фізичного виховання. Подано методичні поради щодо раціонального використання голосу на уроках фізкультури. Показано досвід польських педагогічних ВНЗ в емісії голосу в майбутніх педагогів.