Педагогічна майстерність викладача вищої школи та шляхи її підвищення - Інна Іванівна Харченко; Сергій Миколайович Харченко (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2015)
Харченко І. І., Харченко С. М. Педагогічна майстерність викладача вищої школи та шляхи її підвищення. У статті розглянуто явище педагогічної майстерності викладача вищої школи, його особливості і структуру. Здійснено аналіз впливу педагогічної майстерності викладача на якість навчання у вищій школі. Узагальнено досвід вищих навчальних закладів щодо впровадження форм організації методичної роботи.