Les càmeres digitals, la xarxa... i el darrer Nobel de física - Juan Campos (Universitat Autònoma de Barcelona, 2010)
El darrer Nobel de física ha premiat els treball de tres científics que han obert el camí a les càmeres digitals i a la transmissió eficient de senyals digitals, la base de la xarxa.