ВЛИЯНИЕ СЕМЕЙНОГО СТАТУСА НА ПРЕДСТАВЛЕНИЯ ОБ ИДЕАЛЬНОМ СУПРУГЕ - USM ADMIN (Moldova State University, 2007)
În articolul de faţă este studiată problema reprezentărilor sociale a tinerilor contemporani despre partenerul ideal şi influenţa lui asupra relaţiilor interpersonale în familiile tinere. Scopul propus este determinarea influenţei statutului familial asupra reprezentărilor despre partenerul ideal.