Навчання майбутніх інженерів-металургів математичного моделювання у процесі розв'язування професійно спрямованих задач - Ганна Алімівна Горшкова (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2015)
Горшкова Г. А. Навчання майбутніх інженерів-металургів математичного моделювання у процесі розв'язування професійно спрямованих задач. У статті розглядаються можливості застосування математичного моделювання у процесі професійної підготовки майбутніх інженерів-металургів. Підкреслено, що упровадження нових технологій у розроблення і функціонування металургійного комплексу значно підвищує вимоги в галузі фундаментальних наук до випускників вищих навчальних закладів інженерного профілю.