Francisco Vieira de Figueiredo: A Portuguese Merchant-Adventurer in South East Asia, 1624-1667 - Boxer, C. (Verhandelingen van het Koninklijk Instituut voor Taal-, Land- en Volkenkunde, 1967)
Indonesia