The Stone Age of Indonesia - van Heekeren, H. (Verhandelingen van het Koninklijk Instituut voor Taal-, Land- en Volkenkunde, 1972)
The first edition of The Stone Age of Indonesia was published as Volume 21 (1957) in the series Verhandelingen van het Koninklijk Instituut voor Taal-, Land- en Volkenkunde.