Stemmen op berkenbast Berichten uit middeleeuws Rusland: dagelijks leven en communicatie - Schaeken, Jos (Leiden University Press, 2012)
Stemmen op berkenbast offers a compilation of personal letters written on birchbarck. It is an introduction to medieval communication in Russian Novgorod.