Entreprenörskap i högre konstnärlig och kreativ utbildning i Norden - Nilsson, Heidi (TemaNord, 2015)
Architecture; Computer games; Design; Film and TV; Journalism; Art and Culture; Literature; Media; Music; Museums and cultural heritage; Performing arts; Visual arts; Adult education; Higher education; Innovation; Business; Creative industries