Entreprenørskab og foretagsomhed i de kunstneriske uddannelser i Norden - Kirketerp, Anne (TemaNord, 2015)
Globalisation; Architecture; Computer games; Design; Film and TV; Journalism; Art and Culture; Literature; Media; Music; Performing arts; Visual arts; Adult education; Vocational training; Higher education; Innovation; Business; Creative industries; Labour and employment