De transitie naar volwassenheid en de rol van het overheidsbeleid: een vergelijking van institutionele arrangementen in Nederland, Zweden, Groot-Brittannië en Spanje - 11 - Liefbroer, A.C (Webpublicatie, 2005)
Political Science